Proč fermentovat s námi?

Neomezený zdroj osvěžující kefírkády
Chuť téhle limošky tě pošle do kolen a nejlepší na tom je, že si ji můžeš vyrábět pořád dokola. Někdy si uděláš jen základ s kapkou citronu, podruhé přidáš ovoce a potřetí začneš experimentovat s kořením a bylinkami. Představivosti se meze nekladou.
Investice do jedné dávky zrn se tak vrací pořád dokola. Jednou je koupíš, a pak už jen fermentuješ. Zrna, voda, cukr a už to bublá!

Záruka vitality našich zrn
Tibi krystaly se u nás mají královsky. Krmíme je kvalitními cukry, sušeným ovocem a doplňujeme potřebné minerály, třeba epsomskou solí. Sami si z nich pravidelně kefírci vyrábíme, takže máme jistotu, že jsou zrna zdravá, aktivní a nic jim nechybí.
Pro tebe to znamená jediné, na naše produkty se můžeš stoprocentně spolehnout.

Poradíme ti s fermentací
Nemáš zatím zkušenosti s fermentací? Nevadí! Rádi ti se vším poradíme lidsky a jednoduše. Nebudeme tě zahlcovat složitými pojmy ani vědeckými termíny. Naším cílem je, aby základy pochopil úplně každý.
Proto pravidelně tvoříme nová videa na TikToku a píšeme články, které výrobu vodního kefíru co nejvíc přibližují. A pokud chceš jít víc do hloubky, připravili jsme i kompletní videokurz 🫧Bublinková akademie, kde si společně projdeme vše od shánění vybavení a aktivace zrn, přes samotnou fermentaci až po jejich správné uskladnění, když si potřebuješ dát pauzu.
A kdyby ti i tak něco nebylo jasné, napiš nám na ahoj@kefirci.cz – jsme tu pro tebe.

Spojujeme design a vědu
Jardík je designer, který rád navrhuje digitální i fyzické produkty tak, aby se dobře používaly, a ještě k tomu pěkně vypadaly.
Hanča se zápalem dělá prvotřídní neurovědu v Children's Hospital Los Angeles (dětská nemocnice) a směje se Jardíkovi, že je lenochod.
Sečteno podtrženo: na webu se snad neztratíte, produkty jsou designovka a vědeckej support máme taky, když je potřeba kefírkádu otestovat v laborce.