Fermentační sada pro výrobu vodního kefíru - START
Vyzkoušej jak chutná domácí kefírkáda. Tahle sada je skvělý start. Najdeš v ní základní vybavení, se kterým se rovnou můžeš pustit do výroby domácích limonád.
🎁 Skvělé i jako dárek!
Sada obsahuje
✔️ Zrna vodního kefíru Tibi (50 g)
✔️ Mini knížka - Jak na výrobu vodního kefíru
✔️ Dřevěná lžíce
✔️ Třtinový cukr (120 g)
Kategorie: | Vodní kefír |
---|
Říkají o kefírcích
"Díky za super limču, kámo. Chlastám to k obědu místo Pepsiny, takže jsi mi pravděpodobně zlepšil život "
Jakub Štěpánek
Vodní kefír
je osvěžující fermentovaný nápoj plný jemných bublinek a příjemně nakyslé chuti. Díky speciálním Tibi krystalům si ho zvládneš vyrobit přímo u sebe doma, bez složitého vybavení, bez chemie, jen s trochou času a cukru.
Tahle Start sada je ideální pro každého, kdo si chce výrobu domácí kefírkády vyzkoušet. Najdeš v ní základní vybavení: od Tibi zrn, přes dřevěnou lžíci a cukr pro aktivaci zrn a první fermentaci, až po příručku, která tě provede krok za krokem, takže se neztratíš ani v prvním kvašení.
Jestli to s vodním kefírem myslíš vážně, doporučujeme:
🫧fermentační sadu KOMPLET,
ve které najdeš úplně vše, co je k výrobě potřeba.
Fermentace vodního kefíru je jednoduchá, hravá a zábavná. Stačí smíchat vodu, cukr, Tibi zrna a nechat přírodu, ať pracuje za tebe. Během pár dní máš hotový nápoj, který je lehký, probiotický a hlavně skvěle chutná. A když se pustíš do experimentů, můžeš zkoušet různé druhy ovoce, bylinek nebo koření a vytvářet si vlastní originální limonády.
Proč si vybrat fermentační sadu od Kefírci?
✅ Základní vybavení – můžeš rovnou vyrábět
✅ 100% živá a čerstvá Tibi zrna – bez nich to prostě nejde
✅ Přehledná příručka – fermentace zvládne úplný začátečník
✅ Opakovatelná výroba – s trochou péče ti zrna vydrží prakticky navždy
✅ Skvělá alternativa k limonádám, sladkým nápojům a alkoholu
Nenech bublinky čekat a žacni experimentovat již dnes.
⚠️ Hned jak si krystaly vyzvedneš, ulož je do vody s cukrem. Potom se můžeš rozhodnout, jestli začneš vyrábět kefírkádu, nebo je dáš do lednice k hibernaci. Důležité je, aby byly vždy v cukerném roztoku.